22 juni, 2024

Speltips: Sevilla-Valencia

Sevilla tar emot Valencia på hemmaplan. Sevilla fick en mardrömsstart på den här säsongen och efter 1-4 borta mot Dortmund fick Lopetegui kicken. Istället för honom har Jorge Sampaoli tagit över rodret. Det omedelbara förändringen blev defensiven. Sedan han tog över har laget släppt in två mål på tre matcher. Dock ser offensiven fortsatt trubbigt ut. 

Gattusos Valencia har fått en okej start i ligan. Laget ligger på en åttonde plats i tabellen med 14-poäng. Ser vi på lagets prestationer så kan vi konstatera att i de sex senaste matcherna har blivit över 2.5 mål. 

Med andra ord när Valencia spelar så blir det svängiga matcher. Mitt spel här blir över 2.5 mål till 2.03 gånger insatsen. 

Sevilla-Valencia

Tips: Över 2.5 mål

Odds: 2.03@Unibet

Insats: 1 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.