24 juli, 2024

Speltips: AIK-HäckenBlev riktigt förvånad när jag kikade på odds i den här matchen. Reagerade direkt på att under 2.5 mål gav så hög odds. 

Det här är två lag som inte har råd att tappa poäng. Framförallt AIK som behöver vinna för att ha fortsatt chans på Europaplatserna. Häcken i sin tur kan nöja sig med ett oavgjort resultat med tanke på att man leder Allsvenskan med fem poäng före Hammarby. 

AIK kommer till den här matchen med derbyseger i ryggen. AIK som tog ledningen i matchen backade sedan hem och visade upp ett försvarsspel som vi inte sett så ofta den här säsongen. Ett tag kändes det som ”gamla” AIK som vi var vana vid från tidigare år. Insatsen mot Djurgården var en av de bästa på väldigt länge. I Allsvenskan har laget en försluts på de sex senaste matcherna. Dock har man spelat oavgjort mot Sirius och Degerfors. 

Häcken i sin tur har skaffat sig kanon läge att gå hela vägen till klubbens första SM-guld. Dock har laget en del tuffa matcher i avslutningen. Laget tog dock ett tungt skalp när man besegrade Djurgården på bortaplan för två omgångar sedan. I den senaste omgången malde man ner Sundsvall och vann bekvämt med 4-1. Skyttekungen Alexander Jeremejeff har haft det tungt på sistone. Sista fullträffen kom mot Degerfors i början av september. 

Häcken har inte förlorat i Allsvenskan sedan slutet på Juli månad då man föll på hemmaplan mot Djurgården. 

Jag tror att vi kommer se en tajt fight här där båda lagen kommer att prioritera säkerhet för att inte bjuda den andra på något gratis. 

Jag kommer att spela på under 3 mål asian lines till 1.83. Blir det tre mål i matchen får vi pengarna tillbaka. 

AIK-Häcken

Tips: Under 3 mål asian lines

Odds: 1.83

Insats: 1.5 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.