20 juni, 2024

Speltips: Cittadella-Bari

I väntan på att VM ska rulla vidare så är spelutbudet inte det bästa. Igår hade jag ett spel och den gick med förlust. Jag trodde på en målsnål historia mellan Tenarife och Alavés och sett till matchbilden så var det ett bra spel. Det skapades få målchanser men trots det blev det tre mål i matchen. 

Idag bjuds vi på en del matcher från andra ligor i Italien och Spanien. 

Serie B rullar vidare och är framme i den 16:e omgången. Här har vi ett intressant möte mellan Cittadella och Bari. 

Cittadella kommer till den här matchen två segrar, två oavgjorda och en förlust på de fem senaste matcherna. Laget ligger på en 13:e plats i tabellen men upp till dagens motståndare Bari som ligger på en 4:e plats är det bara fyra poäng. 

Cittadella har fått en blygsam öppning. Laget har haft svårt att vinna matcher  i inledningen. Lagets stora problem så här långt har varit det offensiva spelet. Endast 13-gjorda mål har man mäktat med. Defensivt är det bättre och man har släppt in 16-mål så här långt. 

Bari i sin tur kommer till den här matchen med fem raka kryss och innan dess hade man två raka förluster. Med andra ord så var det länge sedan som Bari lyckades vinna en match. Vi får gå tillbaka till början av oktober för att hitta en seger. 

Inför dagens match ställer jag frågan hur det är med Baris form? Självklart kommer en seger att komma före eller senare men tills dess så tycker jag att man ska spela emot Bari. Visst Cittadella är ingen segermaskin heller men på hemmaplan ska man ha en bra chans. 

För den modiga är kryss ett alternativ att chansa på. Jag väljer att spela på hemmaseger med asian handicap -0.25. 

Cittadella-Bari

Tips: 1 asian handicap -0.25 

Odds: 2.10@Unibet 

Insats: 0.5 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.