13 juni, 2024

Speltips: Tenarife-Alavés

Inga spel under tisdagen då jag tyckte att VM-matcherna var svåra att reka. Jag hade en tanke på underspel mellan Marocko och Spanien men vågade inte reka då jag tyckte att Spanien kunde ha steppat upp som andra storlagen och samtidigt var jag osäker om hur bra Marocko är efter deras gruppspel. 

Jag var även inne på att reka Schweiz och med tanke på vad som hände i den matchen så är jag glad att jag inte gjorde det. Det senaste spelet som jag hade var från Japan och Kroatien där jag trodde på Kroatien och spelade -0.25, vilket resulterade i en halv förlust. 

Idag onsdag är det inga matcher i VM och istället tittar jag på matchen i spanska seguenda där hemmalaget Tenarife tar emot Alavés. 

Hemmalaget har inte fått någon bra start på den här säsongen. Med sina 20-poäng befinner sig laget på en 16:e plats i tabellen. Laget kommer till den här matchen med två segrar och tre förluster på de fem senaste matcherna. 

Tenarife brukar vara starka på hemmaplan men laget har redan den här säsongen förlorat två matcher på hemmaplan. 

Alavés i sin tur tillhör toppen den här säsongen men i den senaste omgången föll man på bortaplan mot Granada och där med tappade viktiga poäng i toppstriden. Det är just bortaspelet som varit mindre bra den här säsongen. På hemmaplan är laget fortsatt obesegrade men har två förluster på bortaplan. 

Här tror jag att vi kommer att se en målsnål historia och jag kommer att spela på under 2 mål asian lines till 1.80 gånger insatsen. 

Tenarife-Alavés 

Tips: Under 2 mål asian lines 

Odds: 1.80

Insats: 1.5 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.