22 maj, 2024

Speltips: Ajaccio-Reims

Min chansning igår lyckades inte. Jag rekade att båda lagen inte skulle göra mål i matchen Manchester United och Charlton och att Charlton skulle få minst två kort i matchen. United höll nollan men inga kort delades ut. 

I den 18:e omgången av Lihue 1 tar Ajjacio emot Reims på hemmaplan. Hemmalaget hittar vi på en 16:e plats i tabellen med 15-poäng. Laget har därmed två poäng till god på lagen som ligger under nedflyttningsstrecket. 

Efter VM-uppehållet har laget vunnit mot Angers på hemmaplan och förlorat mot Toulouse på bortaplan. Laget har även spelat i cupen där det blev knapp seger.

Ajaccio har haft stora problem med målskyttet den här säsongen. Laget har gjort bara femton mål framåt.

Reims i sin tur ligger på en 10:e plats i tabellen och ligger lite i ingenmansland. Laget har åtta poäng upp till Monaco och lika många poäng ner till lagen som finns i botten.

Efter uppehållet har Reims vunnit mot Rennes och spelat oavgjort mot Lille. Reims är lika bra borta som hemma och jag tror att man har god chans att en seger i den här matchen.

Min rek blir att Reims vinner med asian handicap -0.25 och det till 2.12 gånger insatsen.

Ajaccio-Reims

Tips: 2 asian handicap -0.25

Odds: 2.12@Bet365

Insats: 0.5 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.