19 april, 2024

Speltips: Manchester United-Charlton

Under tisdagen bjuds vi på kvartsfinal i ligacupen där Manchester United tar emot Charlton. 

Det är för dagen välmående United som kommer till den här matchen. Laget går som tåget i ligan och i FA-cupen besegrades Everton med 3–1. United fick dock slita för segern där man stundtals släppte in Everton in i matchen. 

En spelare som är sitt livsform är Marcus Rashford som låg bakom mycket mot Everton. I övrigt har United varit defensivt starka efter VM-uppehållet. På fem tävlingsmatcher har United släppt in bara ett mål. I den senaste ligaomgången besegrades Bournemouth med klara 3–0. 

Charlton i sin tur spelar för dagen i League One och återfinns på 12:e plats i tabellen. Laget kommer dock till den här matchen med två raka segrar i ligan. I den senaste ligaomgången besegrade Lincoln med 2–1 på hemmaplan. 

Lagets bortaspel spel har inte varit speciellt stabilt den här säsongen. På tolv spelade bortamatcher har laget vunnit två, fem oavgjorda och fem förluster med 14-19 i målskillnad. 

Jag förväntar mig att United vilar en del spelare men trots det bör man vinna här. Dock lockas jag inte att spela på hemmaseger till dessa priser. Istället väljer jag att reka att United håller nollan och att Charlton får minst två kort i matchen. Den kombo spelas till 3.30 gånger insatsen. 

Manchester United-Charlton

Tips: Båda lagen gör inte mål+Charlton över 1.5 kort

Odds: 3.30@Expekt

Insats: 0.5 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.