20 juli, 2024

Speltips: Levante-Las Palmas

VM drar igång under söndagen och som bekant stora ligorna har därmed uppehåll. Istället får man leta spel i längre divisioner. 

Här bjuds vi på toppmöte i spanska La Liga 2 där Levante tar emot Las Palmas. Hemmalaget ligger på en fjärde plats i tabellen och är bara en poäng efter gästerna. 

Levante kommer till den här matchen med fem segrar och en oavgjord på de sex senaste. Las Palmas i sin tur har hamnat i en mindre svacka och har två förluster och en oavgjord på de tre senaste. Dock innan dess har laget varit obesegrade i ligan. Men som sagt frågan är om Las Palmas är inne i en liten svacka. 

Jag kommer att spela på hemmalaget med asian handicap -0.25 till 1.93 gånger insatsen. 

Levante-Las Palmas

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 1.93@Unibet 

Insats: 1 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.