22 juni, 2024

Speltips: Napoli-Empoli

Serie A har nått fram till 14:e omgången och serieledaren Napoli tar emot Empoli. 

Napoli har imponerat stort under hösten, både i ligan och Champions League. Lagets hittills enda förlust kom mot Liverpool på bortaplan. I övrigt har Napoli inte förlorat den här säsongen. I ligaspelet har laget 32-10 i målskillnad och senast vände man underläge 0-1 till seger 2-1 på bortaplan mot Atalanta. 

Empoli i sin tur har gjort det okej så här långt. Laget har spelat ihop 14-poäng och ligger på en 14:e plats i tabellen. I den senaste omgången tog laget en seger mot Sassoulo på hemmaplan. 

Att Empoli ska räcka till här har jag svårt att tro. Napoli är alldeles för bra och för stabila för att tappa poäng ingen här typen av matcher. Jag tror på en klar hemmaseger och spelar Napoli -2 två asian handicap. 

Napoli-Empoli

Tips: 1 asian handicap -2

Odds: 1.75@Unibet 

Insats: 1 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.