22 juli, 2024

Speltips: Eibar-Alavez

VM drar igång under söndagen och som bekant stora ligorna har därmed uppehåll. Istället får man leta spel i längre divisioner. 

Här har vi toppmöte i La Liga 2 där serieledaren Alavez gästar femte placerade Eibar. 

Om vi börjar med hemmalaget så är man obesegrade på hemmaplan med målskillnad 11-3. Precis som jag skrev igår så har inte jag koll på dessa ligor och förlitar mig på statisk. Laget har alltså plocka 17 av sina 26-poäng på hemmaplan. Överlag kommer man till den här matchen med en förlust på de fem senaste. Dessutom har man en förslut på de nio senaste matcherna. 

Alavez i sin tur har förlorat bara en match den här säsongen. Förlusten kom i början av oktober månad och det mot Burgos på bortaplan. Alavez har den säsongen varit målsnåla på bortaplan. Laget har 8-8 i målskillnad på sju spelade bortamatcher. 

När det kommer till den här matchen så tror jag att marknaden har bättre koll än jag men trots det väljer jag att utmana. Jag väljer att spela på bortalaget med asian handicap +0.25 till 2.07 gånger insatsen. 

Eibar-Alavez

Tips: 2 asian handicap +0.25 

Odds: 2.07@Unibet

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.