21 april, 2024

Speltips: Bristol City-West Bromwich

Äntligen börjar stora ligorna igen, framförallt Premier League. Två sista spel från min sida slutade med pengarna tillbaka på det ena och halv förlust på den andra. 

I den 24:e omgången av Championship tar Bristol City emot West Bromwich på hemmaplan. 

Det är ett hemmalag som kommer till den här matchen med sviktande form. Bara en seger på de sju senaste matcherna. Dessutom förlorade laget i cupen mot Lincoln City i början av november. Laget ligger på en 18:e plats i tabellen men har bara tre poäng mer än Wigan som ligger näst sist. Uppehållet kom lägligt för Bristol som jag trodde kanske var på gång efter seger mot Rotherham i omstarten men så föll man i den senaste omgången mot Stoke på hemmaplan med 2-1. 

West Bromwich i sin tur hade fyra raka segrar men föll i den senaste omgången mot Coventry på bortaplan. Laget har två poäng mer än Bristol och vid en seger här kommer man att haka på striden om kvalplatserna. Skulle man förlora så måste man börja oroa sig för laget som ligger under med tanke på hur tajt det är i tabellen. 

Jag vågar inte ta ställning i den här matchen men jag tror att det kommer bjudas på mål. Mitt spel här blir över 2.25 mål till 1.80 gånger insatsen. 

Bristol City-West Bromwich 

Tips: Över 2.25 mål i matchen

Odds: 1.80@Bet365 

Insats: 1 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.