22 juli, 2024

Speltips: Watford-Millwall

Äntligen börjar stora ligorna igen, framförallt Premier League. Två sista spel från min sida slutade med pengarna tillbaka på det ena och halv förlust på den andra. 

Championship är framme i omgång 24 och här bjuds vi på en intressant möte där Watford på hemmaplan tar emot Millwall. 

Hemmalaget hittar vi på en fjärdeplats i tabellen och laget kommer till den här matchen med en förlust på de åtta senaste. Med andra ord så är formen god. Dessutom har laget hållit nollan i fyra raka matcher. 

Millwall i sin tur har sviktande form och kommer till den här matchen med en seger på de fem senaste. I omstarten föll laget på bortaplan mot Sunderland med 0-3 och i den senaste omgången blev det 1-1 på hemmaplan mot Wigan. 

Watford i sin tur spelade oavgjort 0-0 i omstarten mot Hull och besegrade Huddersfield med 2-0 på bortaplan i den senaste omgången. 

Här tror jag mycket på hemmalaget. En rak seger ger två gånger pengarna men mitt spel blir en kombination. Jag kommer att spela 1X+Under 2.5 mål till 2.05 gånger insatsen. 

Watford-Millwall

Tips: 1X+under 2.5 mål 

Odds: 2.05@Bet365

Insats: 1 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.