20 juni, 2024

Speltips: Tyskland-Japan

Om dag två var lyckad och med flyt så blev det stolpe ut igår. Idag rullar VM vidare och Tyskland går in i turneringen med match mot Japan. 

Detta blir det första mästerskapet utan Joachim Löw. Det senaste världsmästerskapet blev en total flopp då de åkte ut redan i gruppspelet. 

Som vanligt har ett slagkraftigt lag men trots det som bedöms man inte som en av favoriterna till guldet. Det kan dock bero på att formen och resultat inte varit speciellt bra. Tyskland hamnade trea i Nations League och har därmed en del att bevisa. 

Japan i sin tur har ett välorganiserat lag men det finns få kvalitetsspelare. Lagets styrka ligger nog i offensiven och det ska bli spännande att se om man kan såra Tyskland. 

Jag tror att Tyskland kommer att föra matchen och Japan kommer att ligga på försvar. Jag kommer att spela på att Japan får två gula kort i den här matchen. 

Tyskland-Japan

Tips: Japan över 1.5 gula kort 

Odds: 1.65@Bet365 

Insats: 1 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.