22 juni, 2024

Speltips: Danmark-Tunisien

Efter att jag kom helt fel i öppningsmatchen så rättades saker och ting under gårdagen.

Jag hade fem spel, där en gick med förlust, en oavgjord och resten vinster. Dock hade Hagberg dåligt livespel som gick in tack vore att Wales fick straff. Jag spelade på att båda lagen gör mål med 30-minuter kvar av den matchen. Nu hoppas jag att formen och flytet håller i sig. 

I dagens andra match går våra grannar in som favoriter. Danmark har under senaste tid imponerat stort och kommer till detta VM med ett spännande lag. 

I den senaste EM var laget nära att nå en final men föll i semifinalen mot England. Danmark är tillsammans med Frankrike stora favoriter att ta sig vidare från den här gruppen. Just Frankrike har man slagit två gånger om i Nations League. Laget var nära att vinna gruppen men föll mot Kroatien i den avgörande matchen. Med andra ord det som hände i EM var inte en gångs företeelse. 

Det stora frågetecknet inför detta VM är vem som ska göra målen framåt. Anfallsposition är den stora frågetecknet tycker jag. 

Tunisien i sin tur kan jag inte så mycket om men tittar vi på truppen så kan vi konstatera att det inte är något stjärnspäckad lag som danskarna ställs emot. 

Trots att laget tog sig  till kvartsfinal i de afrikanska mästerskapen förra året så imponerade man inte spelmässigt. Vägen till detta VM har inte varit den svåraste för Tunisien. 

Jag tror att Danmark vinner den här matchen ganska klart. Även om det finns frågetecken kring målskyttet så ska danska lösa det här. Jag väljer att spela på dansk seger med asian handicap -1. 

Danmark-Tunisien

Tips: 1 asian handicap -1

Odds: 2.19@Betsson

Insats: 1 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.