20 maj, 2024

Speltips: Japan-Kroatien

Två spel från min sida under gårdagen. Spelet från Serie B i matchen Ascoli och Como gick med halv förlust. Bättre gick det med min rek i Frankrike och Polen där jag rekade Frankrike -1. 

Idag rullar VM vidare och vi bjuds på vad många anser en spännande match mellan Japan och Kroatien. 

Japan överraskande stort i gruppspelet och besegrade både Tyskland och Spanien men föll mot gruppens sämsta lag i form av Costa Rica. Spelmässigt så har laget inte övertygat på mig i alla fall. Jag tycker att segrarna var något turliga. 

Kroatien i sin tur har inte heller imponerat jätte mycket. Laget inledde med 0-0 mot Marocko, sedan slog man Kanada och i sista matchen blev det seger mot ett blekt Belgien. Kroatien är inte helt lätta att bedöma detta världsmästerskapet, men deras enda bra match har varit mot ett Kanada som inte tog ett enda poäng i gruppen. De har inte riktigt skapat särskilt många vassa målchanser. 

Jag tror dock på att Kroatien precis som de andra stornationerna kommer att steppa upp nu när det är slutspel. Jag tror att Japan inte är tillräckligt bra för att rå på Kroatien. Mitt spel blir att Kroatien vinner med asian handicap -0.25. 

Japan-Kroatien 

Tips: 2 asian handicap-0.25

Odds: 1.80@Nordicbet 

Insats: 1.5 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.