22 juli, 2024

Speltips: Auxerre-Monaco

Blev en lyckad dag igår då båda mina rekar satt. Idag drar även den franska ligan igång med match bland annat mellan Auxerre och Monaco. 

Här har vi två lag som gick in i uppehållet med sviktande form. Hemmalaget ligger på en 17:e plats i tabellen med 13-poäng. Auxerre hade bara en seger på de fem senaste matcherna innan uppehållet. Under uppehållet har laget spelat tre träningsmatcher där man vann två och spelade oavgjort i en. Auxerre har under hösten haft problem med målskyttet där på 15-matcher laget gjort bara 14-mål. 

Under uppehållet har laget som sagt spelat tre träningsmatcher och där har man gjort åtta mål så kanske har man hittat rätt i det offensiva spelet. Men träningsmatcher är en sak och tävlingsmatcher nåt helt annat. 

Monaco i sin tur tillhör toppen av den franska ligan och inför den här matchen ligger laget på en 6:e plats i tabellen. Upp till en tredje plats är det dock bara fyra poäng. Laget har under hösten varit starkare borta än hemma. På sju bortamatcher har man vunnit fem, spelat en oavgjord och förlorat en. 

Även Monaco har spelat träningsmatcher under uppehållet. Närmare bestämt fyra stycken. Två oavgjorda och två segrar har det blivit.

Jag tror att vi kommer se en tajt match här. Auxerre har på hemmaplan varit målsnåla under hösten, samtidigt har Monaco 14-6 i målskillnad på bortaplan den här säsongen. Mitt spel blir under 2.75 mål till 2.01 gånger insatsen. 

Auxerre-Monaco

Tips: Under 2.75 mål i matchen 

Odds: 2.01@Bet365 

Insats: 0.5 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.