20 juli, 2024

Speltips: Coventry-Bristol City

Blev ingen lyckad dag igår, där bara två av mina sex spel gick med vinst. Manchester City tappade poäng, Newcastle likaså. 

Championship rullar vidare och denna nyårsdagen tar Coventry emot Bristol City på hemmaplan. 

En oviss match på förhand med tanke på att båda lagen har svårt att producera mål. Ser vi på hemmalaget kommer man till den här matchen med en seger på de fem senaste. Laget ligger på en 14:e plats i tabellen och har dock bara två poäng upp till Middlesbrough som ligger på en play-off plats. Dessutom har Middlesbrough en match mer spelad. I den senaste omgången var man ser bättre laget men lyckades inte få hål på Cardiff. 

Bristol City i sin tur spelade oavgjort 0–0 mot Millwall i den senaste omgången och inför den matchen skrev jag att laget kan vara på väg mot en svacka. Efter den matchen kvarstår den fråga trots en poäng. Ser vi på lagets matcher efter uppehållet så har man spelat fem matcher och gjort fyra mål. Tre av dessa mål kom i segermatchen mot Rotherham. 

Coventry brukar vara starka på hemmaplan men lagets offensiva spel gör att jag inte vågar lita på dem. Mitt spel blir istället under 2.5 mål. 

Coventry-Bristol City

Tips: Under 2.5 mål i matchen 

Odds: 1.88@Bet365 

Insats: 1 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.