22 maj, 2024

Speltips: Blackpool-Sunderland

Blev ingen lyckad dag igår, där bara två av mina sex spel gick med vinst. Manchester City tappade poäng, Newcastle likaså. 

Championship rullar vidare och denna nyårsdagen tar Blackpool emot Sunderland på hemmaplan. 

Hemmalaget kommer till den här matchen med sviktande form. Laget ligger på en 23:e plats och har åtta matcher utan seger. Efter uppehållet har laget spelat fem matcher där man plockat tre poäng. Lagets offensiva spel har gått på ledighet och ser vi matcherna efter uppehållet har man inte gjort fler än ett mål i någon av matcherna. Inte heller defensiven är speciellt bra. Under den här säsongen har Blackpool släppt in näst mest mål. 

I den senaste omgången föll man mot topplaget Sheffield United med 1–2 där laget gjorde en okej insats. 

Sunderland fortsätter att imponera stort. Jag rekade Sunderland i den senaste omgången där jag hade tre spel och alla satt. Laget kommer till den här matchen med en förlust på de sex senaste. Efter uppehållet har laget förlorat mot West Bromwich, vunnit mot Millwall, Blackburn spelat oavgjort mot Hull. 

I den senaste omgången besegrades Wigan på bortaplan med klara 4–1. Dock ska det sägas att matchen var jämn och sista två målen kom i slutet av matchen. 

Med tanke på vilket flyt Sunderland har så kommer jag att spela på en bortaseger med asian handicap -0.25. 

Blackpool-Sunderland 

Tips: asian handicap -0.25

Odds: 2.13@Bet365 

Insats: 0.5 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.