20 maj, 2024

Speltips: Birmingham-Hull

Äntligen blev det en lyckad dag igår. Efter blandade resultat med typ plus minus noll under flera dagar, satt igår de flesta spelen. Mest nöjd är med mina spel i Wigan-Sunderland matchen. Sen chansningen på Preston gick inte hem och missbedömningen av Millwall-Bristol City är jag mindre nöjd med. 

Idag fredag är bjuds vi på en del spännande drabbningar. 

I den 25: e omgången av Championship tar Birmingham emot Hull på hemmaplan. Det är två lag med tveksam form som drabbas samman denna fredag. 

Birmingham kommer till den här matchen med en seger på de fem senaste matcherna men innan uppehållet hade laget en bra period. Efter uppehållet har det blivit en seger, en oavgjord och en förlust. 

I den senaste omgången föll man på bortaplan mot Burnley med 0-3 men omgången innan besegrades Reading på hemmaplan med 3-2. Med andra så är Birmingham ett omnämn lag som man inte vet var man har från gång till gång. 

Ser vi åt andra sidan på Hull så fick laget ett tungt start på säsongen men har vart efter spelat upp sig. Framförallt har laget tajtat till försvarsspelet. Efter uppehållet har man inte släppt mer än ett mål i någon av matcherna. Under uppehållet spelade laget dessutom två träningsmatcher mot turkiskt motstånd och även här släppte man in ett mål per match. 

Ser vi på det offensiva spelet hos Hull så har gjort ett mål mer än Birmingham. 

Spelmarknaden håller Birmingham som klara favoriter men jag tycker att det finns läge att utmana oddssättarna. Med tanke på hur ojämna Birmingham är för tillfället så kommer jag att spela på att Hull inte förlorat matchen. Dessutom tror jag inte på många mål i den här matchen. 

Birmingham-Hull

Tips 1: 2 asian handicap +0.5

Odds: 1.86@Bet365 

Insats: 1 Unit

Tips 2: X2+under 2.5 mål 

Odds: 2.60@Expekt

Insats: 0.5 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.