25 april, 2024

Speltips: Stoke-Burnley

Äntligen blev det en lyckad dag igår. Efter blandade resultat med typ plus minus noll under flera dagar, satt igår de flesta spelen. Mest nöjd är med mina spel i Wigan-Sunderland matchen. Sen chansningen på Preston gick inte hem och missbedömningen av Millwall-Bristol City är jag mindre nöjd med. 

I den 25: e omgången av Championship tar Stoke emot Burnley. Här har vi två lag i bra form där gästerna kommer till den här matchen som serieledaren. 

Hemmalaget kommer till den här matchen med en förlust på de fem senaste men det är något med Stoke som inte riktigt stämmer. Jag tycker att Stoke är ett lag som är ojämna i sina prestationer. Som i den senaste omgången mot Rotherham borta i en match som slutade 2–2. Efter uppehållet har laget vunnit en match och spelat oavgjort i två. Segern kom mot Bristol  City på bortaplan. 

Laget ligger på en 17:e plats i tabellen med 30-poäng och visst med ett par segrar så kommer man att klättra, men det är något som stödjer mig att så kommer inte att bli fallet. Dessutom nu väntar tuff motstånd trots att det är hemmaplan. 

Burnley har imponerat under den här säsongen och tränaren Vincent Company har gjort Burnley till ett spelande lag. Burnley är det laget som gjort flödet mål i ligan. Dessutom är man stabila bakåt med ett insläppt mål i snitt. Efter uppehållet har laget vunnit tre raka matcher och hållit nollan i två av dessa. Dessutom gjorde man en bra insats mot Manchester United i cupen, i en match som laget förlorade med 2–1. 

Här tror jag inte att Stoke kommer kunna stå emot och jag kommer att spela på bortaseger med asian handicap -0.25. 

Stoke-Burnley

Tips: 2 asian handicap -0.25

Odds: 1.93@Bet365 

Insats: 1.5 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.