22 juni, 2024

Speltips: Huddersfield-Rotherham

Ännu en blandad kompott under gårdagen. Jag hade fem spel under gårdagen, där två gick med vinst, en oavgjord, en halvförlust och en hel förlust.

Mest illa var min tro på understeg i matchen mellan Auxerre och Monaco där vi fick se två straffar i ett självmål i en match som slutade med fem mål. 

Idag blickar vi framåt och vi bjuds på en del spännande matcher. 

I den 25:e omgången av Championship tar Huddersfield emot Rotherham. Dess båda lagen är indragna i bottenstriden. 

Huddersfiled ligger inför dagens match på sistaplats men tog en viktig seger Indien senaste omgången då Preston besegrades på bortaplan med 2-1. Efter uppehållet fick laget möta två topplag i form av Sheffield United och Watford. Insatsen var inget fel på men laget föll i båda matcherna. Huddersfield är betydligt bättre lag än vad tabellen visar och jag tror att man kommer att klättra inom snar framtid. 

Rotherham i sin tur hatbrev poäng mer än hemmalaget men ser vi på underliggande siffrorna så borde Rotherham ligga där hemmalaget ligger. I vilket fall som helst så är formen hos gästerna ett frågetecken. Senaste seger kom i början på november då laget överraskande slog topplaget Sheffield United på bortaplan. 

Efter uppehållet har laget förlorat mot Bristol City och West Bromwich. I den senaste omgången tog man en poäng mot Stoke. 

Jag tror på hemmalaget i den här matchen och spelar på hemmaseger med asian handicap -0.25. 

Huddersfield-Rotherham 

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 1.82@Bet365 

Insats: 1 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.