24 juli, 2024

Speltips: Brommapojkarna-Hammarby

Det var ett tag sedan som jag lämnade några speltips. Idag har vi ett spännande möte i Allsvenskan där hemmalaget Brommapojkarna tar emot Hammarby. 

Brommapojkarna har gjort det bra så här lång och inför dagens match ligger man på en tionde plats i tabellen med tre poäng upp till Hammarby. 

BP kommer dock till den här matchen med fyra raka förluster men prestationsmässigt har det inte sett så dåligt ut. I den senaste matchen mot Häcken släppte man två sena mål. Även mot AIK gjorde laget en bra insats men föll med 2-0. Det man kan anmärka på är den individuella försvarsspelet som brustit i dessa förlustmatcherna. 

Hammarby har haft en tung vår men jag tycker att efter uppehållet har spelet sett bättre ut. Marti Cifuentes har släppt på sina principer i hur han vill spela fotboll. Istället efter uppehållet har vi sett rakare Hammarby vilket har gett resultat. Nahir Besara har steppat upp efter uppehållet och Jusef Erabi har hittat målformen. Insatsen mot Kalmar senast var bra inte minst i den första halvleken där ”Bajen” gjorde två mål och hade bud på mer. Dock var man lite illa ute efter Kalmars reducering men sett till 90-minuter var segern rättvis. 

Jag har två speltips i den här matchen. Den första är att Jusef Erabi gör mål. Motiveringen är att Erabi hittat målformen och har gjort tre mål på fyra matcher. När en spelare hittat målformen så brukar det hålla i sig. Med tanke på att BP brister under defensiva jobbet och inte minst framför det egna målet så ser jag Erabis möjlighet att göra mål som goda. 

Det andra spelet blir på Hammarby seger med asian handicap -0.25 och som jag varit inne på har Hammarby sett bättre ut efter uppehållet. Jag tror att kämpasegern mot Sirius var viktigare än vad många tror. 

Brommapojkarna-Hammarby 

Speltips 1: Jusef Erabi gör mål

Odds: 2.80@Unibet 

Insats: 0.5 Unit

Speltips 2: 2 asian handicap -0.25 

Odds: 2.10@Bet365 

Insats: 1 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.