24 juli, 2024

Braga favoriter på hemmaplan

Tisdagen slutade med plus tack vore Live-spel i matchen Chelsea-Bayern München. Jag trodde på över 2.5 mål i Neapel och asian handicap -0.25 bommades på Cardiff mot Nottingham. 

Idag onsdag hämtar jag första draget från returmöte i Europa League där hemmalaget Braga tar emot Rangers. Första mötet slutade 3-2 till skottarna. I den första matchen hade Braga greppet och ledde med 2-0, men Rangers vände och med lite tur vann med 3-2. Nu i returen tror jag att Braga är det starkare laget och har goda chanser att vinna. I ligan har Braga gjort det bra och laget fyra segrar och en oavgjord på de fem senaste ligamatcherna. Rangers i sin tur ligget tvåa i ligan bakom Celtic. Jag väljer här att spela på en rak hemmaseger och det till 1.89.

I övrigt kommer jag att avvakta med spelandet tills matcherna börjat ikväll. Jag tror en del på Lyon och tittar åt att spela på asian handicap eller boka Juventus. Det vill säga att Lyon inte kommer att förlora, men innan jag går in med pengar vill jag se hur matchbilden kommer att se ut. 

Detsamma gäller stormatchen mellan Real Madrid och Manchester City.

Tips: 1

Odds: 1.89 @Nordicbet

Insats: 50kr

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.