22 maj, 2024

Speltips 29/10: Aston Villa-Luton

Lördagen blev återigen lyckad där jag hade fyra rekar och där tre gick med vinst. Jag var helt fel ute i den franska matchen där jag trodde att Nantes kunde ta poäng men laget kollapsade och förlorade med klara 4–0.

Premier League rullar vidare och vi har ett ur spel perspektiv intressant möte mellan Aston Villa och Luton.

Hemmalaget Aston Vila har visat upp fin form både i ligan och i Europa Conference League.

Efter nio spelade omgångar ligger laget på en femte plats i ligan och kommer till den här matchen med fyra segrar och en oavgjord på de fem senaste matcherna. Ollie Watkins har visat upp fin form och öst in mål i ligan. Men även andra spelare som Douglas Luiz och Leon Bailey har visat framfötterna.

I veckan svarade laget för en fin insats när man städade av AZ Alkmar på bortaplan i en match som Vila vann med 4–1.

I den senaste ligaomgången besegrades West Ham på hemmaplan med samma siffror.

Luton är nykomlingar i Premier League och hittills har laget haft det tufft. En seger och två oavgjorda matcher är lagets facit så här långt. Det ska dock sägas att om man bortser från två första matcherna som laget förlorade mot Brighton och Chelsea så har man varit med. Efter dessa två matcher har man plockat fem poäng och förlusterna har varit med uddamålet.

Här har jag svårt att se att Luton ska kunna räcka till. Aston Villa ser riktigt bra ut och visst det kan komma en reaktion men jag har det svårt att tro att det kommer i den här matchen. Mitt spel blir att Aston Villa leder i halvtid, viner matchen och att det blir minst tre mål i matchen.

Aston Villa-Luton

Tips: Aston Villa 1 halvtid/fulltid+över 2.5 mål

Odds: 2.33@Unibet

Insats: 1 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.