21 juli, 2024

Speltips 28/10: Varberg-Degerfors

Fredagens rek i matchen Girona-Celta Vigo gick dessvärre med förlust. Jag trodde på Girona och över 2.5 mål. Girona avgjorde matchen sent.

Allsvenskan är inne i slutskedet och i Varberg spelas en viktig match där Degerfors gästar.

Matchen är viktig för Degerfors som jagar poäng för att undvika både nedflyttning och negativ kval. Varberg i sin tur har inget mer än heder att spela för. Laget är redan klara för Superettan nästa år.

Formen är inte heller bra hos hemmalaget som inte vunnit sedan i början av september då Brommapojkarna besegrades. Efter har laget förlorat fem raka matcher.

Inte heller Degerfors visar upp någon form att prata om. Även Degerfors har inte vunnit sedan början av september då Häcken besegrades på hemmaplan med 1–0. Efter det har man en oavgjord och fyra förluster. Degerfors har dessutom en del skador och det senaste är att både Johan Mårtensson och Douglas Bergqvist missat dagens match.

Vi kan nog förvänta oss en tajt match på en blöt gräsmatta där jag tror att Degerfors inte kommer att bjuda på någonting. Jag tror inte heller att vi kommer se någon vidare offensiv match. Därför känns det under 2.75 mål som ett bra spel.

Varberg-Degerfors

Tips: Under 2.75

Odds: 2.00@Unibet

Insats: 1.5 Unit

Spelstopp: 17.29

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.