21 april, 2024

Speltips 28/10: Lens-Nentes

Fredagens rek i matchen Girona-Celta Vigo gick dessvärre med förlust. Jag trodde på Girona och över 2.5 mål. Girona avgjorde matchen sent.

Franska Ligue 1 är framme i den tionde omgången. Ni som brukar lösa mina tips vet att jag då och då utmanar marknaden när jag tycker att oddsen är felsatta. När Lens och Lorient drabbar samman finns det anledning att titta på en eventuell skräll.

Lens spelade i veckan 1–1 mot PSV i Champions League. I ligan har laget startat svagt med med nio inspelade poäng så här långt. Dock kommer man till den här matchen med fyra raka utan förlust. Två segrar och två oavgjorda samt en förlust har laget på de fem senaste. I den senaste omgången blev det 0–0 mot Le Havre. Med tanke på att Le Havre ligger på nedre delen av tabellen så är väl 0–0 inte någon jätte bedrift. Lagets stora bekymmer den här säsongen har varit målskyttet. På senior inledande matcherna har laget gjort bara åtta mål.

Nantes i sin tur ligger på en sjunde plats och har 14-poäng. Till den härmatchen kommer man med fyra segrar, en förlust och två oavgjorda på de sju senaste. I den senaste omgången besegrades Montpellier på hemmaplan med 2–0.

Här tror marknaden mycket på hemmalaget och jag förstår inte riktigt varför. Visst har Lens spelat upp sig efter en katastrof inledning men har långt ifrån övertygat. Nantes i sin tur känns mer stabila för stunden och jag tror att man kan skrälla här. Jag förväntar mig inte någon målkalas. Jag tycker att man kan spela på X2 i den här matchen.

Lens-Nantes

Tips: X2

Odds: 2.48@Unibet

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 20.59

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.