24 april, 2024

Speltips 28/10: Middlesbrough-Stoke

Fredagens rek i matchen Girona-Celta Vigo gick dessvärre med förlust. Jag trodde på Girona och över 2.5 mål. Girona avgjorde matchen sent.

Idag lördag bjuds vi en del intressanta matche och i engelska Championship tar Middlesbrough emot Stoke.

Middlesbrough fortsätter att gå från klarhet till klarhet. I veckan trodde jag på att laget skulle tappa poäng mot Norwich men icke. Istället tog man sin sjätte raka seger vilket är imponerande. På de fem senaste matcherna har laget släppt in bara ett mål. Även offensivt har Middlesbrough hittat rätt efter en trög inledning.

Stoke har varit ojämna i inledningen av den här säsongen. Dock kommer laget med tre segrar och två förluster på de fem senaste. Stoke har hittills varit betydligt bättre på hemmaplan än borta. Hittills har man vunnit bara en match på bortaplan.

I den senaste omgången blev det seger på hemmaplan mot Leeds. I omgången innan besegrades Sunderland, även det på hemmaplan.

I min rek i veckan var jag inne på att Middlesbrough skulle tappa poäng. Det måste komma snart en reaktion. Att ta sju raka segrar är inte lätt i någon liga och inte minst i en liga som Championship.

Jag kommer ännu en gång att gå emot Middlesbrough. I mitt första spel kommer jag att spela X2 och den andra blir under 2.5 mål i matchen.

Middlesbrough-Stoke

Tips 1: X2 och Under 2.5

Odds: 2.10@Unibet

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 15:59

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.