25 april, 2024

Speltips 27/10: Girona-Celta Vigo

Torsdagens fyra spel gick bra. Jag var dock fel ute i matchen Brighton-Ajax men huvudspelet där gav insatsen tillbaka. Leverkusen hade inga problem att köra över Qarabaq och där satte båda rekarna.

Mindre utbud idag men jag har ett spel och det från Spanien.

Hemmalaget Girona tar emot Celta Vigo. Det var nog inte många om någon som trodde att Girona skulle efter tio omgångar dela serieledning med Real Madrid. Tränaren Michel har fått det här laget att prestera utöver det vanliga. Faktum är Girona gjort flest mål i ligan så här långt.

Celta Vigo har i sin tur startat svagt och det är bara tidsfråga innan Benitez får sparken. Laget har vunnit bara en av de inledande tio matcherna och parkerar på en 18-plats i tabellen. I den senaste omgången föll man tungt mot Atletico de Madrid på hemmaplan.

Här tror jag mycket på hemmalaget. Inte på grund av att man ligger i topp. För om man ser inför den här säsongen så värderades dessa båda ungefär lika. Dock det som avgör för min del är att spelarna i Girona har ställt sig bakom sin tränare. Vilket inte ser ut att vara fallet i Celta Vigo. Min rek blir att hemmalaget vinner och att det blir minst tre mål i matchen.

Girona-Celta Vigo

Tips: 1+Över 2.5 mål

Odds: 2.33@Unibet

Insats: 1 Unit

Spelstopp: 20:59

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.