25 april, 2024

Europa League: Speltips 26/10

Om tisdag var stolpe ut så var onsdagens rekar lite stolpe in. Mitt spel i matchen mellan Barcelona och Shakthar satt med det var ett dåligt spel. Ipswich bedömde jag rätt. Laget gjorde 1–0 och stängde matchen. Allt som allt gav Barcelona spelet 3.15 gånger insatsen och Ipswich matchen gav 2.08 gånger insatsen.

Idag har vi många matcher från Europa League och Conference League. Här gäller det dock att hålla ögonen på startuppställningar. Det finns stor risk att en del lag kommer att rotera och då får man vara snabb på att spela olika plus linor.

Som vanligt en del av mina rekar presenteras på mina sociala medier. Sök på Twitter på mitt namn om ni vill ta del av dessa rekar.

Vi börjar i Tyskland och matchen mellan

Bayern Leverkusen-Qarabaq

Det är ett välmående Leverkusen som tar emot Qarabaq. Laget har fått flygande start i ligan trots relativt tuff spelschema.

Leverkusen toppar ligan med sju segrar och en oavgjord.

Även i gruppspelet har det gått riktigt bra där man vunnit två inledande matcherna.

Laget tränas av Xabi Alonso som tog över för snart ett år sedan. Med honom har Leverkusen gått framåt. Nyförvärven Victor Boniface och Jonas Hofmann har varit riktigt bra offensivt.

Qarabaq i sin tur delar serieledning i den inhemska ligan, vilket inte säger speciellt mycket med tanke vilken kvalité som den ligan besitter.

I gruppspelet tog man dock en viktig seger senast när Häcken besegrades på bortaplan med 1–0. Segern blev det även i den första matchen mot Molde. Med dessa två segrar har man satt sig i en bra position att avancera från den här gruppen.

Här råder det klasskillnad och jag förväntar mig att Leverkusen går ut och precis som mot Häcken kör på. Jag kommer att lägga en peng på att Leverkusen leder i halvtid, vinner matchen och att det blir minst tre mål i matchen.

Andra spelet jag har i den här matchen är att Leverkusen vinner första halvlek med asian handicap -1.

Bayern Leverkusen-Qarabaq

Tips 1: Leverkusen halvtid/fulltid+Över 2.5 mål

Odds: 1.85@Unibet

Insats: 1 Unit

Tips 2: 1 asian handicap -1 (första halvlek)

Odds: 2.01@Unibet

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 20:59


Brighton-Ajax

Jag ska börja med att säga att jag inte förstår marknaden i den här matchen. Jag köper helt enkelt inte att Brighton ska vara ”två mål bättre” än Ajax.

Tittar vi på lagens form så har vi två lag som visat upp tveksam form på sistone. Brighton kommer till den här matchen med bara en seger på de sju senaste tävlingsmatcher. Den segern tog man i ligan på hemmaplan mot Bournemouth i slutet på september.

Brighton öppnade gruppspelet med att förlora på hemmaplan mot AEK. I den matchen var man lika stora favoriter som ikväll. I den andra omgången hamnade man i underläge 0–2 borta mot Marseille men lyckades få med sig en poäng.

I den senaste ligaomgången förlorade laget mot Manchester City på bortaplan med uddamålet.

Ajax i sin tur är ett lag i kris. Laget har svarat för den sämsta inledningen i ligan i klubbens historia. Efter förlusten mot Utrecht fick tränare Maurice Steijn sparken. Laget ligger näst sist i ligan med en seger och två oavgjorda matcher på de sju inledande omgångar.

I gruppspelet har man inlett med två oavgjorda matcher. Det finns kvalitet i det här laget och nu är det upp till spelarna att ta sig samman och börja prestera. Hedwiges Maduro är mannen som tar över huvudansvaret och jag tror att spelarna vill visa sig från det bästa sida.

Inför kvällens match saknar Brighton en del viktiga spelare. Precis Estupinan, Tariq Lamptey, Sally March samt Denny Welbeck är tunga tapp. Som jag redan varit inne på köper inte jag att Brighton ska vara så här stora favoriter.

Brighton-Ajax

Tips 1: 2 asian handicap +2

Odds: 1.75@Bet365

Insats: 1 Unit

Spelstopp: 20.59

Tips 2: 2

Odds: 10.00@Unibet

Insats: 0.1 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.