22 maj, 2024

Speltips: Bristol City-Ipswich

Det blev en riktigt usel tisdag för mina rekar. Fyra rekar där tre gick med förlust. Dock måste jag säga att alla rekar var nära att sitta.

Mest besviken är jag på Galatasaray. Galatasaray var bättre än Bayern München i 60-minuter men sen slutade man spela fotboll, vilket utnyttjade Bayern. I övrigt var det uddamålsförluster på de övriga tre.

Idag onsdag blickar jag mot Championship och matchen mellan Bristol City och Ipswich.

Bristol City ligger på en tolfte plats i tabellen och kommer till den här matchen med två vinster och tre förluster på de fem senaste.

I den senaste omgången besegrades Coventry på hemmaplan med 1–0.

Ipswich i sin tur har fått en bra start på den här säsongen. Inför kvällens match ligger laget på en andra plats. Ipswich har så här långt förlorat bara en match och kommer till kvällens match med fyra segrar och en oavgjord på de fem senaste.

Det anmärkningsvärda kring Ipswich att på hemmaplan är man betydligt offensivare än vad fallet är på bortaplan. På hemmaplan har man 19–11 i målskillnad på sex spelade matcher. På bortaplan är den siffran 6–2 på fem spelade matcher.

Jag tycker att underspel är lockande i den här matchen.

Bristol City-Ipswich

Tips: Under 2.5 och

Odds: 2.08@Unibet

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 20:44

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.