4 mars, 2024

Speltips: Cádiz-Espanyol

Två lag som fått tuff start på säsongen. Cádiz ligger näst sist med en seger, en oavgjord och fem förluster. Laget har gjort ett mål framåt på de sju inledande omgångar. För två omgångar sedan tog laget sin första seger när man på bortaplan besegrade Valladodolid med 1-0. I den senaste omgången kryssade laget på hemmaplan mot Villarreal. Med det i åtanke så kanske är man på väg mot något bättre form. 

Gästerna i sin tur har skrapat ihop en poäng mer så här långt. Inte heller Espanyol har fått igång sin offensiva spel. Utöver det så har inte heller defensiven fungerat något vidare. 

Här tror jag inte vi kommer att bjudas på någon sprakande historia. Jag kan tänka mig att den här matchen tickar 0-0 länge. 

Mitt spel blir under två mål asian lines. Vilket innebär att vi får insatsen tillbaka om matchen slutat med två mål. 

Cádiz-Espanyol

Tips: Under 2 mål asian lines

Odds: 2.13@Svenska spel

Insats: 1 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.