25 april, 2024

Speltips: Newcastle-Brentford

Två intressanta lag på förhand. Newcastle känns som att börjar få upp farten inte minst med tanke på den senaste omgången och segern på bortaplan mot Fulham med klara 4-1. Med det sagt så ska man inte stirra sig blind bara på det. Laget har trots allt vunnit bara två matcher och spelat fem oavgjorda. 

Brentford i sin tur har två segrar, fyra oavgjorda och två förluster i inledningen av ligan. När Brentford spelar så är det oftast mål i matcherna. Dock ska det sägas att Newcastles försvar sett riktigt bra ut i inledningen av säsongen. Newcastles enda förlust den här säsongen kom mot Liverpool på bortaplan. 

Jag tror her på hemmaseger och det till 1.80 gånger insatsen. 

Newcastle-Brentford

Tips: 1

Odds: 1.80@Unibet

Insats: 1.5 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.