22 juni, 2024

Speltips: Bournemouth-Leicester

Två lag som inte fått något vidare start på den här säsongen. Mestadels på grund att båda haft tuffa matcher i inledningen. Nykomlingen Bournemouth har trots det skrapat ihop nio poäng. 

Leicester i sin tur tog sin första seger i den senaste omgången när laget körde över Nottingham. Innan dess bara en oavgjord och sex förluster. 

Laget har i inledningen haft stora problem defensivt och på åtta spelade omgångarna har laget släppt in hela 22-mål. Det är mest av alla lag i ligan. 

Bournemouth i sin tur har haft svårt att producera mål i början av säsongen. På åtta spelade matcher har laget gjort bara sexmål. 

Jag tycker att Leicester är i grunden ett bättre lag. Trots bortaplan tror jag att laget har bra chans att ta hem den här matchen. Mitt spel här blir bortaseger med asian handicap -0.25, det vill säga att vi får tillbaka halva insaten om matchen slutar oavgjort. 

Bournemouth-Leicester

Tips: 2 asian handicap -0.25

Odds: 1.85@Expekt

Insats: 1 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.