24 juli, 2024

Två lag jagar viktiga poäng i Serie B

Dagens andra drag hämtar jag från Serie B där hemmamatchen Frosinone tar emot Perugia. Här har vi två lag som jagar viktiga poäng i toppen av tabellen. 

Hemmalaget ligger trea inför den här matchen, med tre poäng upp till Spezia som har en match mer spelad. Bortalaget i sin tur ligger sjua med två poäng upp till sexan Virtus Entella. I Serie B gäller det att komma topp sex för att kunna spela play-off där ett lag av dessa sex tar klivet upp i högsta ligan. 

Formmässigt är hemmalaget bättre med fem raka matcher utan förlust och laget kommer till den här matchen med tre raka segrar. Laget har dessutom hållit nollan i tre senaste matcherna. 

Perugia i sin tur kommer till den här matchen med två segrar och tre förluster på de fem senaste matcherna. Ser man på bortastatistiken för Perugia så har laget tre segrar, tre oavgjorda och fem förluster den här säsongen. 

Frosinone har imponerat den här säsongen på hemmaplan. Laget har förlorat bara en match och det mot Crotone. I övrigt har laget sju vinster och tre förluster. Dessutom har man släppt in bara sju mål bakåt på hemmaplan. 

Jag tycker att hemmalaget är favoriter i den här matchen och väljer att spela på en rak hemmaseger till 1.83

Tips: 1

Odds: 1.83 @Bet365

Insats: 50kr 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.