22 maj, 2024

Dubbelspel testas på Sassuolo

Båda mina spel satt igår, grattis till er som ryggade. Dock blev det katastrof på stryktipset. Nya tag idag då det gäller Europatipset, men vi börjar med dagens första drag. 

Den hämtar jag från Italien och Serie A där hemmalaget Sassoulo tar emot Parma. Parma har hittills gjort en riktigt bra säsong, men det känns som att lagets form är på väg ner. Laget kommer till den här matchen med två segrar, två förluster och i en oavgjord på de fem senaste. 

Hemmalaget i sin tur har fyra raka utan förlust och bara en förlust på de fem senaste. Lagets spel har sett bra ut under senare tid och för två omgångar sedan besegrades Roma på hemmaplan med 4-2. I den senaste omgången blev det seger på bortaplan mot SPAL med 2-1. 

Sassoulo är ett klassiskt över lag. Det vill säga i många matchen blir det minst tre mål. Första spelet I den här matchen blir över 2.5 mål till 1.75 gånger insatsen. Andra spelet blir en rak hemmaseger och det spelas till 1.95. 

Tips 1: Över 2.5 mål i matchen 

Odds: 1.75 @Bethard

Insats: 40kr 

Tips 2: 1 

Odds: 1.95 @Bethard

Insats: 25kr 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.