25 april, 2024

2019-02-12: Speltips

Inga speltips från min sida under måndagen då jag inte hittade speciellt mycket att spela på. Söndagen slutade ingen vidare. Det blev två halvförluster och en hel förlust. 

Idag tisdag drar åttondelsfinalerna igång i Champions League och där har jag hittat ett intressent spel.

Dagens första speltips:

Roma-Porto (Champions League)

Tips: Under 2.5 mål i matchen 

Odds: 1.95

Spelbolag: Unibet

Insats: 15 kr

En öppen åttondel tycker jag. Porto leder den portugisiska ligan med en poäng före Benfica och det är tre lag som kämpar om guldet. Braga ligger på en tredje plats med två poäng mindre än Porto. Porto har i ligaspelet släppt in bara 12-mål på 21-spelade omgångar.

Laget är obesegrade i fem raka matchen, men tre av dessa har slutat oavgjort. Roma i sin tur ligge på en sjätte plats i tabellen och jagar en CL plats som just nu MIlan har. Roma är dock en poäng bakom Milan i tabellen. Roma åkte på en rejäl smäll i cupen i slutet på januari när laget föll på bortaplan mot Fiorentina med hela 7-1. I den senaste omgången i ligan blev det seger med 3-0 på bortaplan mot Chievo.

Jag tror här att båda lagen ser en möjlighet att avancera vidare till en kvartsfinal. Därför tror jag att vi kommer att se två tajta matcher där inget lag vill bjuda på något gratis. I den första matchen är viktigt för båda lagen att inte släppa in något mål. Mitt spel här blir under 2.5 mål i matchen till fina 1.95 gånger insatsen. 

Dagens andra speltips:

Birmingham-Bolton (England, Champioship)

Tips: 1

Odds: 1.50

Spelbolag: Bet365

Insats: 40kr

Dagens andra speltips hämtar jag från Championship där hemmalaget Birmingham tar emot bottenlaget Bolton. Här är det inte mycket som tallar för en skräll.

Trots det låga oddset på hemmalaget ser jag en hemmaseger som bra investerade pengar. Hemmalaget ligger på en åttonde plats i tabellen och ska man vara med och kämpa om play off platserna måste man vinna en sån här match. Bolton har gått riktigt dåligt i ligan i år och ligger näst sist med fyra poäng upp till säker mark. Formen hos Bolton är ingen vidare där laget har tagit en poäng på de sex senaste matcherna.

Laget har enorma problem med målskyttet och man har gjort bara 20-mål på 32-spelade omgångar. Hemmalaget kommer till den här matchen med tre raka utan förlust och formen ser ut att vara på väg uppåt efter en sämre period under januari månad. Jag väljer här att spela på en rak hemmaseger med hög insats. 

Dagens tredje speltips:

Bristol City-QPR (England, Championship)

Tips: 1

Odds: 1.88

Spelbolag: Nordicbet

Insats: 20kr

När man får så här fint odds på ett lag som radat upp segrar under de senaste tiden då kan man inget annat än att klicka på en hemmaseger. City har tolv raka matcher utan förlust i ligan och tar emot QPR som har fyra raka förluster. Därmed är hemmalaget enligt mig stora favoriter här och som sagt 1.88 i oddset anser jag är alldeles för högt. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.