22 juni, 2024

Rapport från ÅFF:s årsmöte

Ingvar Gustavsson blev som väntat vald till ordförande i ÅFF. Tidigare ikväll blev han återvald av medlemmarna på årsmötet.

Gustavsson öppnade mötet med att hälsa alla välkomna. Styrelsen som har jobbat hårt med att få ordning på ekonomi presenterade en vinst på 615.000 kronor. En mycket bra resultat kan man konstatera. Nu när kostymen är anpassad kan vi kanske hoppas på en satsning att ta oss till Superettan.

Under mötet fick vi veta att styrelsen har som plan att vara bland 24-bästa lagen i Sverige år 2021.Det var ovanligt snabbt möte. Från start till slut på drygt en halvtimme.

Efter mötet fick jag en pratstund med Gustavsson. I spelaren nedan kan ni höra vad han sade.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.