22 juli, 2024

Speltiså: Sturm Graz-Feyenoord

Europa League går in i slutskedet och i Grupp F väntar ett spännande möte. Gruppen där alla fyra lag inför omgången står på fem poäng. 

Vi har här två lag i bra form om vi ser till alla tävlingsmatcher. Hemmalaget har en förlust på de femton senaste och den kom mot just Feyenoord på bortaplan. Feyenoord visade musklerna och vann med hela 6-0. 

Feyenoord i sin tur har två förluster på de femton senaste. I den här gruppen förlorade man på bortaplan mot Lazio med 4-2. I ligan ligger laget på en tredje plats med fyra poäng upp till serieledaren Ajax. 

Sturm Graz i sin tur ligger tvåa och har två poäng upp till Salzburg. 

Med tanke på tabelläget så tror jag att båda lagen kommer att gå för en seger. En poäng är inte mycket värd i det här läget. 

Jag kommer att spela på över 2.5 mål till 1.72 gånger insatsen. 

Sturm Graz-Feyenoord

Tips: Över 2.5 mål

Odds: 1.72@Bethard

Insats: 2 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.