3 mars, 2024

Speltips: Atletico de Madrid-Leverkusen

I Grupp B väntar ett spännande möte mellan hemmalaget Atletico de Madrid och Bayern Leverkusen. När den här gruppen drog igång var det nog inte många som trodde att Clubs Brügge skulle bli klara med två omgångar kvar. 

Bakom Brügge återfinns Porto på 6 poäng, Atletico på 4 poäng och Leverkusen på 3 poäng. Med andra ord behöver båda lagen vinna här för att ge sig en chans att gå vidare. Atletico avslutar mot Porto på bortaplan medan Leverkusen har Brügge på hemmaplan. 

Atletico har annars inlett säsongen okej. I ligan ligger laget på en tredje plats med åtta poäng upp till Real Madrid. I söndags slog man Real Betis med 2-1 borta och man har därmed fyra vinster och ett kryss på de fem senaste ligamatcherna. 

Möten med Clubb Brügge har inneburit förlust på bortaplan och bara 0-0 på hemmaplan. 

Leverkusen i sin tur har öppnat säsongen mindre bra. Efter 0-2 mot Porto i Champions League blev Gerardo Seoane sparkat och laget leda nu mera av Xabi Alonso. Alonso har lett laget i fyra matcher där det började bra med seger mot Schalke 04, efter det två förluster och en avgjord. 

I den senaste omgången i Champions League föll laget på hemmaplan med 0-3. 

Jag håller Atletico som det bättre laget. Leverkusen saknar självförtroende och stabilitet. Potential och höjd finns sär, men jag har svårt att se att man ska kunna få med sig någon poäng hem ifrån Madrid.

Jag kommer att spela på hemmaseger i kombination att det inte blir fyra mål i matchen. 

Atletico de Madrid-Leverkusen

Tips: 1+Under 3.5 mål

Odds: 2.35@Unibet

Insats: 1 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.