21 april, 2024

Speltips: Napoli-Rangers

Napoli har så här långt imponerat, både i ligaspelet och Champions League. 

Inför kvällens drabbning har laget redan säkrat avancemang från gruppen. Napoli behöver dock vinna mot Rangers för att säkra gruppseger inför sista matchen som är mot Liverpool. 

Rangers stod för fina prestationer i kvalet till Champions League och man tog sig ändå till final i Europa League i våras. Men i den här CL-gruppen har man inte räckt till. Efter fyra matcher står man på noll poäng och en målskillnad på 1-16.

Napoli vann motsvarande möte på bortaplan med klara 3-0 och här finns det inget som talar för att Rangers ska skrälla. 

Mina tankar kring den här matchen är lite delade. Jag tror att Napoli vinner men jag vågar inte spela med hög asian handicap. Napoli har spelat en del tuffa matcher på slutet och här finns det risk att man gör jobbet men inte mer. Samtidigt så är det här ett lag i harmoni och vi såg att Rangers gav upp att försvara mot Liverpool när matchen var avgjord. 

Jag väljer trots det att spela på under 3 mål asian lines. Det andra spelet är att Napoli vinner matchen och att det inte blir fyra mål. 

Napoli-Rangers

Tips: Under 3 mål asian lines

Odds: 2.16@Bet365

Insats: 1 unit 

Tips 2: 1+Under 3.5 mål

Odds: 2.18@Unibet

Insats: 1 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.