14 juni, 2024

Speltips: Ajax-Liverpool

När Ajax tar emot Liverpool på hemmaplan så är det bara seger som gäller. Ajax inledde Champions League med en övertygande storseger hemma mot Rangers. Därefter har man dock ställts på svårare prov. Man gjorde en bra insats på Anfield men föll efter att Liverpool gjort segermålet i slutet av matchen. I mötena med Napoli har Ajax inte räckt till och förlorade på hemmaplan med ”pinsamma” 1-6 och på bortaplan blev det förlust 2-4. Att laget sedan går bra i den nederländska ligan är inget jag lägger av värde. 

Liverpools säsong har varit allt annat än lyckat så här långt. Efter storseger mot Rangers på bortaplan och två raka Håkan nollor i ligan mot Manchester City och West Ham, trodde jag att laget var på gång. Men så kom matchen och förlusten mot Nottingham. Marknaden har reagerat på den insatsen och inför kvällens match nästan två gånger pengar på en Liverpool seger. 

Trots att Liverpool har problem så tror jag att laget har god chans att vinna här. Motivationen måste vara på topp för just nu måste Champions League prioriteras högst med tanke på att laget ligger långt efter i ligan. 

Jag kommer att spela på en Liverpool seger till 1.96 gånger insatsen. Jag 

Ajax-Liverpool 

Tips: 2

Odds: 1.96@Unibet

Insats: 1 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.