18 april, 2024

2019-02-22: Speltips

Ganska stora missbedömningar från min sida igår. Resultatet blev en vinst och tre förluster. Idag fredag har jag tittat på följande matcher.

Dagens första speltips:

West Ham-Fulham (England, Premier League)

Tips: 1

Odds: 1.85

Spelbolag: Betfair

Insats: 25kr

Två lag med tveksamt form som drabbar samman. Jag tycker dock att oddset på hemmaseger är för högt, med tanke på att Fulham bara tagit två poäng på bortaplan den här säsongen. Dessutom känns det som att spelarna i Fulham inte längre tror på ett nytt kontrakt. Laget har halkat efter och ligger hela åtta poäng bakom Cardiff. West Ham i sin tur ligger på en tionde plats och har gjort det bra den här säsongen. Laget har dock bara en seger på de fem senaste matcher och det kanske är just därför som spelbolagen satt högre odds än väntat. Fulham har fyra förluster och en seger på de fem senaste matcherna. Jag väljer här att spela på en rak hemmaseger.

Dagens andra speltips:

Brest-Grenobie (Frankrike, Ligue 2)

Tips: 1

Odds: 1.91

Spelbolag: ComeOn

Insats: 15kr

Andra placerade Brest tar emot nionde placerade Grenobie. Inte heller här förstår jag varför oddset är så högt på hemmalaget. Hemmalaget är ligans bästa hemmalag med bara en förlust den här säsongen. Bortalagets form talar inte heller för någon större skräll. Grenobie har tre oavgjorda och två förluster på de fem senaste matcherna. Brest i sin tur ar tre segrar och två oavgjorda på de fem senaste och laget ligger fyra poäng före Lorient på en tredje plats. Samtidigt har man tre poäng upp till serieledaren Mats. Jag tror att hemmalaget vinner här.

Dagens tredje speltips:

Espanyol-Huesca (Spanien, La Liga)

Tips: 1

Odds: 1.75

Spelbolag: Bet365

Insats: 20kr

Espanyol är en besvikelse i den spanska ligan. Laget ligger på en 14:e plats i tabellen och kan bli på allvar inblandade i bottenstriden. Inte minst med tanke på att Villareal börjat plocka poäng. Här tar man emot jumbon Huesca som har bara 18-poäng. Sju av dessa poäng kom i de senaste fem matcherna. Espanyol har tre förluster och två segrar i de fem senaste hemmamatcherna. Något som inte är vanligt när det gäller Espanyol. Laget brukar vara starkare på hemmaplan än vad fallet varit hittils. Huesca är även ligans sämsta bortalaget. På tolv spelade bortamatcher har laget spelat ihop åtta poäng. Jag tror att hemmalaget vinner här och spelar på en rak hemmaseger till 1.75 gånger insatsen.

Dagens fjärde speltips:

Milan-Empoli (Italien, Serie A)

Tips: 1 asian handicap -1

Odds: 1.60

Spelbolag: Bet365

Insats: 30kr

MIlan har gjort det bra efter uppehållet och laget har tre segrar och två oavgjorda på de fem senaste i ligan. I den senaste omgången besegrades Atalanta med 3-1. Laget ligger på en fjärde plats med en poäng mer än Roma som är på femte plats. Krzysztof Piatek har gjort succé med fyra mål på lika många spelade matcher. Empoli hittar vi på en 17:e plats i tabellen och laget är tre poäng före Bologna som ligger under nedflyttningsstrecket. Empoli har bara en seger på de fem senaste matcherna i ligan. I den senaste omgången besegrad Empoli hemma Sassoulo med 3-0. Laget har dock spelat in bara fyra poäng på bortaplan och är i och med det ligans sämsta lag på bortaplan. Jag tror att Milan vinner här med ett par bollar och jag tror att vi kommer att se nya mål från Piatek. Två spel bjuder jag på här. Den första att Milan vinner med asian handicap -1 till 1.60 gånger insatsen och att Piatek gör mål till 1.90 gånger insatsen hos Bet365.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.