22 maj, 2024

2019-02-21: Speltips

En vinst, en oavgjort och en förlust blev facit igår. Atletico de Madrid och Juventus bjöd på bra fotboll och matchen slutade med två mål. Lite flyt där hade jag som fick pengarna tillbaka.

Min satsning på Bordeux mot bottenlaget Guingamp gick dessvärre inte hem. Matchen slutade 0-0. Vinst blev det i matchen mellan Sevilla och Lazio.

Idag har vi en del matcher från Europa League att se fram emot.

Arsenal, Napoli, Inter, Chelsea och Leverkusen är stora favoriter på hemmaplan. Jag väljer att inte röra dessa matcher före jag ser laguppställningar och hur matcherna kommer att se ut i inledningen. Istället har jag tittat på följande matcher.

Dagens första speltips:

Dinamo Zagreb-Plzen (Europa League)

Tips: 1

Odds: 1.70

Spelbolag: ComeOn

Insats: 15kr

Dinamo Zagreb har ett bra läge att ta sig vidare eftersom laget fick med sig ett bortamål. Det innebär att Dinamo går vidare om man vinner med 1-0. Den första matchen slutade med Plzen seger 2-1. Den första matchen var en öppen historia där båda lagen skapade målchanser. Dinamo tog ledningen i slutet av den första halvleken. Hemmalaget kvitterade tio minuter in i den andra och med sju minuter kvar avgjorde hemmalaget matchen. Dinamo har under den här säsongen haft problem med koncentration i det defensiva spelet. I kvalet till Champions League ledde laget hemma mot Young Boys och spelade fantastiskt fin fotboll, men släppte in två snabba mål som förstörde festen. Dinamo förlorar sällan på hemmaplan och jag tror att laget har goda chanser att vinna ikväll. Plzen kommer med stor säkerhet att låta hemmalaget styra och äga spelet. Jag tror att det kan vara på sin plats att spela under 2.5 mål i den här matchen. Det ger i skrivande stund 1.80 gånger insatsen. Mitt spel här blir i första hand att hemmalaget vinner och som sagt i andra hand under 2.5 mål.

Dagens andra speltips:

RB Salzburg-Club Brügge (Europa League)

Tips: Båda lagen gör mål

Odds: 1.75

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

Club Brügge räckte inte till i gruppspelet där Dortmund och Atletico de Madrid gick vidare. Salzburg i sin tur imponerade stort i gruppspelet där laget inte tappade några poäng. I den inhemska ligan leder Zalzburg med fjorton poäng före tvåan. Brügge i sin tur ligger tvåa i den belgiska ligan och är åtta poäng bakom Genk. Med andra ord kan båda lagen satsa hel hjärtat på Europa League. Den första matchen var jämn och hård med en del chanser. Brügge var det laget som gick segrande ur striden. Salzburg är starka på hemmaplan, men jag har en känsla att Brügge kan överraska. Jag väljer här att spel på att båda lagen gör mål till 1.75 gånger insatsen.

Dagens tredje speltips:

Genk-Slavia Prague (Europa League)

Tips: Under 2.5 mål

Odds: 2.00

Spelbolag: Bet365

Insats: 10kr

Svårtippad match på förhand. Den första matchen slutade 0-0 och det känns som att det här kan sluta hur som helst. I alla fall när det gäller vem som går vidare. Genk leder den belgiska ligan och detsamma gäller Slavia. Slavia förlorade dock toppmötet i helgen mot Plzen med 0-2 på bortaplan. Även Genk förlorade i helgen och det mot Clib Brügge på bortaplan med 1-3. Med andra ord kanske hade båda lagen tankarna på just den här matchen. Med tanke att den första matchen slutade 0-0 så tror jag att vi kommer se en försiktigt match ikväll. Jag tror att båda lagen kommer att minimera riskerna för att inte släppa in något mål. Jag väljer här spel på under 2.5 mål till två gånger insatsen.

XXX

Jag var redan inne på att det finns en del favoriter ikväll. Jag skulle vilja varna er att inte gå i spelbolagens fälla med låga odds. Napoli har redan 3-1 från första mötet. Med andra ord lär inte Napoli satsa speciellt mycket i den här matchen. Detsamma gäller Valencia som vann borta med 2-0 och som jag tror bara att försöka spela av returen. Som sagt håll er borta från dessa matcher tills ni ser hur matchbilden ser ut.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.