21 april, 2024

Speltips: Barcelona-Inter

Ett pressat Barcelona tar emot Inter på hemmaplan. Barcelona som förlorat både mot Bayern München och Inter ligger trea i den här gruppen. Med andra ord är det bara seger som gäller ikväll. 

Barcelona har annars inlett ligan på ett övertygande sätt och till helgen väntar Real Madrid. Laget har under inledande åtta omgångar i ligan släppt in bara ett mål. Mot Inter förra veckan tycker jag att Barcelona var det bättre laget och att Inter vann turligt. 

I ligan har inte övertygat och efter nio spelade omgångar ligger man på en sjunde plats. Inter saknar alltjämt viktige Brozovic och Lukaku. Barcelona har fler spelare på sin skadelista, såsom Koundé, Christensen och Kessie, men bredden på deras trupp är klart bättre än Inters.

Inter-spelarna behöver på nytt komma upp i personbästa om de ska kunna få med sig någon poäng ifrån Camp Nou. Barcelona är pressade att vinna, men jag har svårt att se att Inter ska kunna göra det lika bra den här gången.

Barca har inte öst in mål på sistone och deras tre senaste matcher har slutat 1-0, med två segrar och en förlust. 

Jag kommer här att spela på Barcelona vinna och under 3.5 mål till 2.48 hos Unibet. 

Barcelona-Inter

Tips: 1+under 3.5 mål

Odds: 2.48@Unibet

Insats: 1 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.