20 maj, 2024

Speltips: Atlético Madrid-Clubb Brügge

Efter seger på hemmaplan har Clubb Brügge skaffat sig ett kanon läge att avancera från den här gruppen. Hemmalaget i sin tur ligger sist efter två raka förluster. Först blev det förlust mot Leverkusen och sist mot just Brügge. Med andra ord ligger all press på Atlético som måste vinna här för att ha chans att avancera från gruppen. 

Club Brügge är en positiv överraskning i Champions League så här långt. Man har vunnit samtliga tre matcher och har därmed chansen att säkra vidare avancemang redan i den här omgången. 

I premiären slog man Leverkusen med 1-0 hemma och därefter vann man med hela 4-0 borta mot Porto. I och med 2-0-segern mot Atletico Madrid förra veckan har man alltså fortfarande inte släppt in något mål. Laget har dock inte motsvarat förväntningarna i ligaspelet från förra året. I helgen föll man överraskande på hemmaplan mot Westerlo och laget är åtta poäng efter Anderlecht som leder. 

Här tror jag på en defensiv tillställning. Hemmalaget lär inte chansa framåt för att undvika ett baklängesmål. Jag tror inte heller Brügge kommer att ösa på framåt med tanke att laget mer eller mindre säkrar avancemang vid oavgjort. 

Mitt spel blir under 2.5 mål i matchen. 

Atlético Madrid-Clubb Brügge

Tips: Under 2.5 mål

Odds: 2.04@Unibet

Insats: 1 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.