20 maj, 2024

Speltips: Djurgården-Gent

Djurgården tar emot agent på hemmaplan där Djurgården vann på bortaplan med 1-0. Därmed har laget satt sig i ett bra läge att avancera från gruppen. Inför dagens match leder Djurgården gruppen med tre poäng före Molde och Gent. 

Djurgården slåss dock på två fronter där laget är i allra högsta grad fortfarande med i guldstriden i Allsvenskan med fem omgångar kvar. Dock förlorade laget seriefinal mot Häcken. 

Gent i sin tur har inlett ligaspelet tveksamt. Viseringen vann man i den  senaste omgången mot bottenlaget Eugen men ligger på en åttonde plats i tabellen. 

Jag tror att Djurgården har en bra chans att vinna trots att Hampus Finndell och Rasmus Schüller missar matchen. Hemma på konstgräset är Djurgården starka. 

Mitt huvudspel blir Djurgården +0.25 till 1.95 gånger insatsen. Jag kommer även att testa över 2.5 mål till 2.20 gånger insatsen.

Djurgården-Gent

Tips 1: 1 asian handicap +0.25

Odds 1: 1.95@Bet365

Tips 2: Över 2.5 mål

Odds 2: 2.20@Bet365

Insats: 1.5/1 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.