24 juli, 2024

Förslag till Europatipset 19/11

Veckans Europatipset är allt annat än lätt. Om man kunde hade jag gärna streckat på ännu mer.

Kupongens stora favorit är Tyskland och trots att tyskarna är streckade till över 90% så ser jag inget annat än spika. Polen är min andra spik, där jag tror att Slovenien kommer till den här matchen utan någon större motivation.

Tredje spiken blir Peterborough som på hemmaplan tar emot Stevenage. Hemmalaget är obesegrade i nio raka hemmamatcher, medan bortalaget har bara en bortaseger på de tio senaste tävlingsmatcherna. Den första mötet slutade 1-1.

Fjärde spiken hittar jag i match tretton, där Burton tar emot Salford City. Första mötet slutade 1-1 och jag tror att Burton tar hem det här.

Systemet jag väljer att spela är en R-7-2-108 rader och garanterar elva rätt. Anledningen är att hela systemet går på 8748 kr om man skulle spela utan reducerad systemet.

Lycka till vid rygg.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.