20 juli, 2024

Bra kombination på Portsmouth

Dagens andra drag hämtar jag från England och League One där hemmastarka Portsmouth tar emot Shrewsbury. 

Om vi börjar med Shrewsbury så har laget haft en hel del problem med målskyttet på senare tid. Laget har på de fem senaste matcherna gjort bara tre mål framåt. Portsmouth i sin tur kommer till den här matchen med fyra segrar och en förlust på de fem senaste. Det blev förlust i veckan mot ett annat topplag i form av Coventry som vann med matcherna edan mål. Portsmouth är obesegrade på hemmaplan den här säsongen och laget är favoriter även hos marknaden. Här kommer jag att testa två spel. Den första är att hemmalaget vinner och håller nollan. Det spelas till 2.40 gånger insatsen. Det andra spelet är att hemmalaget vinner och under 4 mål i matchen. Det spelas till 2.10 gånger insatsen. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.