24 juli, 2024

Underspel testas mellan Brighton och Bournemouth

Dagens andra drag hämtar jag även den från Premier League där hemmalaget Brighton tar emot Bournemouth.

Jag tycker att många pratar om Brighton som ett lag som spelar fantastiskt roligt fotboll, men faktum är att laget tagit bara en seger på de elva senaste matcherna. Bournemouth är inte speciellt mycket bättre, laget har en seger på åtta senaste matcherna och laget ligger nästsist i tabellen. Brighton är fem poäng före i tabellen och i och med det sagt kan vi konstatera att viktiga poäng står på spel. Båda lagen har haft svårt med målskyttet under den här säsongen och när lagen möttes för några omgångar sedan slutade det hela med 2-0 till Brighton. Även i den här matchen kan vi förvänta oss få mål.

Tips: Boka över 3.5 mål

Odds: 3.9 @Befair Exchange

Insats: 75kr+exponering 217,50

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.