22 maj, 2024

Få mål att vänta mellan Everton och Newcastle

Till att börja med ska jag sammanfatta helgen som inte bjöd på speciellt många spel från min sida. Det var egentligen i lördags som jag spelade, där ett spel satt och det andra bommades. Förlust för Alaves ledde till minus i kassan.

Idag tisdag har vi en del intressanta matcher i Premier League inte minst. Till att börja med skulle jag vilja råda er alla att vänta så länge som möjligt innan ni lägger era spel, då en del lag kan faktiskt rotera.

Vi börjar med Everton som tar emot Newcastle på hemmaplan. Här har vi två lag som blandar vinster med förluster. Dock ska det sägas att Newcastle kommer till den här matchen med fyra raka utan förlust i sina fem tävlingsmatcher. Ser man på ligaspelet så är har Everton bara en förlust på de fem senaste matcherna. Newcastle som har en del skadebekymmer kommer till den här matchen med tre förluster, en oavgjord och en seger. Laget svarade för en fin skräll i den senaste omgången, när Chelsea besegrades på hemmaplan. Här tror jag att Everton kommer att äga matchbilden mot ett försvarande Newcastle. Att lägga på minnet är att även Everton har skadebekymmer inte minst Richarlisson och Sigurdsson är tveksamma till spel. Jag tror att vi kommer få se en målsnål tillställning.

Tips: Boka över 3.5 mål

Odds: 3,75 @Befair Exachenge

Insats: 75kr+exponering 206,25

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.