20 maj, 2024

Iskalla Leeds kan falla

Inga spel från min sida under fredagen. I torsdags blev det fin utdelning på minda hockey drag. 

Båda singelspel satt och även PowerPlay gav fin utdelning. Grattis till er som ryggade. 

Idag lördag bjuds vi på en drös matcher som är riktigt intressanta. 

Min första drag hämtar jag från England och Championship där hemmalaget Leeds tar emot Bristol City. Leeds känns som iskalla för dagen och jag måste säga att jag inte förstår oddssättarna. En rak hemmaseger ger 1.36 gånger insatsen. För det mesta brukar marknaden vara rätt ute, men här har jag faktiskt svårt att hitta motiveringen varför Leeds är så stora favoriter. Visst har Leeds spelat bra trots att laget inte fått med sig poäng, men bortalaget kommer till den här matchen med fyra segrar och en förlust på de fem senaste matcherna. Laget har dessutom tre raka bortasegrar och har i samtligt dessa matcher hållit nollan. Leeds föll i sin senaste hemmamatch mot Wigan med 0-1. I veckan fick laget med sig 1-1 från toppmötet med Brentford. Här kommer jag att lägga en peng på bortaseger med asian handicap +1.5 till 1.86. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.